Rreth Nesh!

Jemi te paret qe sollem montimin e letres murale ne Shqiperi.

Ne ofrojme sherbimin tone per cdo ambjent dhe ne cdo vend te Shqiperise si dhe ne Europe!

Specialiteti jone eshte Montimi i Letres Murale, me eksperience mbi 20 vite ne treg. Jemi te Paret qe Sollem Punimin e Letres Murale ne Shqiperi.

Ofrojme Shitje dhe Montim te Letrave te Printuara me dizenjo sipas kerkeses tuaj. Ne gjithashtu japim ide dhe sygjerime per dizenjimin e ambjentit tuaj me Leter te Printuar.

Ne gjithmone kujdesemi per cdo detaj. Punojme me arkitekte te cilet ju japin sygjerime per arredimin e ambjenteve tuaja. Cilesia e letres qe ne ofrojme eshte e larte.

LETER MURALE PER HOTELE

Ofrojme Montim Leter Murale per Hotele. Leter murale per dhomat e gjumit si dhe per ambjente te ndryshme te hotelit.

LETER MURALE PER BIZNESE

Montojme Leter Murale per cfaredo lloje ambjenti biznesi. Letra cilesore te cilat i japin atraksion biznesit. Gjithcka e personalizuar sipas kerkeses tuaj.

LETER MURALE PER DHOME FEMIJESH

Leter Murale per dhomen e femijeve. Leter e Printuar me personazhe te Disneyland dhe cfaredo dizenjo tjeter.

LETER MURALE PER AMBJENTE FAMILJARE

Leter Murale per dizenjimin e shtepise apo viles tuaj. Printime sipas deshires per cdo lloje ambjenti.

SHESIM LETER MURALE TE PRINTUAR

Printojme dhe Shesim Leter Murale sipas deshires tuaj. Cilesia e materialit eshte shume e mire. Operojme me cmime te arsyeshme.

Qe prej vitit 2000

Operojme ne treg prej vitit 2000. Duke qene ne treg prej me shume se 20 vitesh, na ka bere te jemi akoma me profesionist me punen. Kjo mundeson qe te ofrojme pune cilesore dhe ne kohe te shpejte. Cilesia e Larte e Letres se Printuar si dhe Korrektesia me Klientin na ka bere te kemi sukses dhe te jemi specialiste ne sherbim.

Kerko Preventiv

Interesoheni per: